Sjedište Županijskog Povjerenstva za provedbu 65. natjecanja mladih tehničara Zagreba je u OŠ Jure Kaštelana, V. Ruždjaka 2a, 10000 Zagreb.

Mjesto održavanja županijskog natjecanja: OŠ Špansko Oranice, Dječji trg 1, Zagreb

Predsjednik Povjerenstva: Krešimir Supanc

Tajnik Povjerenstva: Sanja Kovačević

Web stranica Županijskog povjerenstva: https://www.os-jure-kastelana.hr/

email: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Razine i vremenik natjecanja:

Školska/klupska razina će biti održana od 7. do 10. veljače 2023.

Županijska razina/Grad Zagreb će se provesti 16. ožujka 2023.

Državna razina od 2. do 5. svibnja 2023.

 

Stranice Državnog povjerenstva za provedbu 65. NMT Republike Hrvatske na kojoj su objavljena Pravila, upute, popisi pribora, alata, materijala, privole za učenike i mentore i primjeri zadataka za pripremanje učenika: https://www.hztk.hr/65-natjecanje-mladih-tehnicara-republike-hrvatske-sk-god-20222023.aspx

Napomene:

Putem županijskih stručnih vijeća, na stručnom usavršavanju održanom 12. siječnja 2023. predsjednik g. Krešimir Supanc i tajnica Županijskog povjerenstva gđa. Sanja Kovačević, informirali su učitelje Tehničke kulture o pripremi za provedbu natjecanja, od čega ističemo:

  • Odgovorne osobe u školama (koje su imenovali ravnatelji) unose i prijavljuju natjecatelje u sustav natjecanje.azoo.hr, kao i rezultate natjecanja.
  • Odgovorne osobe preuzimaju testove i zadatke za natjecanje, umnožavaju ih i pripremaju za školsko povjerenstvo.
  • Školsko povjerenstvo provodi natjecanje prema Pravilima, te dostavlja odgovornoj osobi rezultate natjecanja, ispunjava pripadajuće tablice vrednovanja i objavljuje rezultate školskog natjecanja prema Pravilima natjecanja i Općim uputama za provedbu.
  • Školsko povjerenstvo dužno je čuvati svu dokumentaciju (riješene testove, tablice vrednovanja praktičnog rada i tablice vrednovanja obrane, tablicu rezultata školskog natjecanja) do kraja nastavne godine.
  • Županijsko povjerenstvo ne snosi odgovornost za nepravilno ispunjene podatke u sustavu evidencije natjecanja, kao niti za zakašnjele prijave.
  • Županijsko povjerenstvo preuzet će unesene podatke i rezultate s školskog natjecanja iz aplikacije natjecanje.azoo.hr.
  • Nije potrebno poštom dostavljati originalne dokumente (riješene testove, tablice vrednovanja i ostalo) na adresu Županijskog povjerenstva.
  • Županijsko povjerenstvo može u slučaju potrebe tražiti na uvid dokumentaciju sa školskog natjecanja, o čemu će poslati obavijest školskom povjerenstvu.
  • Županijsko povjerenstvo će pri izradi popisa pozvanih učenika na županijsku razinu natjecanja uvažiti samo pravilno i potpuno prijavljene rezultate u sustavu natjecanja.azoo.hr, te pozivanje obaviti prema financijskim, prostornim i materijalnim uvjetima za provedbu županijske razine natjecanja.

 

Uz pozdrav

Sanja Kovačević

Tajnica Županijskog povjerenstva za provedbu 65. NMT Grada Zagreba


PONOSOM OZARI SVOJE LICE, UČIŠ U NAJBOLJOJ ŠKOLI SA SAVICE