Sjedište Županijskog Povjerenstva za provedbu 61. natjecanja mladih tehničara Zagreba je u OŠ Jure Kaštelana, Vladimira Ruždjaka 2a, 10000 Zagreb.

Predsjednik Povjerenstva: Krešimir Supanc
Tajnik Povjerenstva: Sanja Kovačević
Kontakt: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

Vremenik održavanja 61. NMT
školska razina: 29. siječnja – 1. veljače 2019. (utorak – petak)
županijska razina: 1. ožujka 2019. (petak)
državna razina: 25. - 28. ožujka 2019. (ponedjeljak – četvrtak)

 

20.3.2019.

Polazak na 61. državno natjecanje mladih tehničara za sve pozvane učenike i njihove mentore iz Grada Zagreba je u ponedjeljak 25.3.2019. u 9:00 sati ispred OŠ Jure Kaštelana, Vladimira Ruždjaka 2a u Zagrebu.

 

Rezultati 61. NMT Zagreba

 

15.2.2019.

Danas je na mail adrese mentora poslan popis pozvanih učenika na županijsko natjecanje. Ukoliko netko nije primio molimo ga da nam se javi na mail adresu natjecanja.

Popis pribora, alata i materijala potrebnih za županijsko natjecanje možete pronaći ovdje.

Molimo sve mentore koji još nisu dostavil izjave učenika da ih obavezno ponesu na županijsko natjecanje.

Podsjećamo da svaki natjecatelj mora znati svoj OIB.

Vremenik natjecanja nalazi se ovdje.

 

5.2.2019.

Poštovane kolegice i kolege,

Zahvaljujemo se na vašem sudjelovanju i čestitam na uspješnoj provedbi 61. Školskog natjecanja mladih tehničara Grada Zagreba.

Zaprimili smo vaša izvješća, te je u tijeku obrada podataka i rezultata. Lijepo molim pojedine kolegice i kolege da dostave dopune i ispravke o kojima su dobili obavijest tajnice županijskog povjerenstva, najkasnije do utorka 5.2.2019.

Po završetku obrade, održat će se sjednica Županijskog povjerenstva na kojoj ćemo donijeti odluku o pozivanju natjecatelja na županijsku razinu natjecanja.

Molimo sve mentore da na županijsko natjecanje ponesu izjave roditelja (GDPR) za sve učenike koji su sudjelovali na školskoj razini natjecanja te svoje osobne izjave.

Koristim priliku da vas obavijestimo da je na stranicama Državnog povjerenstva, objavljen popis pribora, alata i materijala za županijsko natjecanje: http://www.hztk.hr/media/NMT2019/PriboralatimaterijalzazupanijskoNMT2019.pdf

 

25.1.2019. Zadaci za provedbu školskog natjecanja poslali su na e-mail adrese učitelja koje su pijavili putem obrasca. Molimo sve koji eventualno nisu primili da se jave na e-mail adresu Povjerenstva za provedbu natjecanja.

 

Prijava natjecatelja:

Sudjelovanje natjecatelja na školskoj/klupskoj razini Grada Zagreba, odgovorna osoba školskog Povjerenstva obavlja ispunjavanjam obrasca do 21.siječnja 2019.

 

Ako prijavnica nije dostavljena na vrijeme i ako na njoj nisu upisani svi navedeni podaci, učenik neće moći pristupiti natjecanju. 

Datumi preuzimanja testova i zadataka od Državnog povjerenstva

  • Školska/klupska razina: petak, 25. siječnja 2019.

 

Rokovi za dostavu rezultata natjecanja

  • Školska/klupska razina – dostava rezultata organizatora natjecanja županijskom povjerenstvu: petak, 1. veljače 2019.

 

Pravila o zaštiti osobnih podataka prikupljenih u svrhu sudjelovanja na natjecanju/smotri

Mentor učenika obvezan je za svakog natjecatelja prikupiti potpisane izjave roditelje o suglasnosti za sudjelovanje na natjecanju. Mentori učenika trebaju ispuniti i potpisati vlastitu izjavu o suglsanosti od prikupljanju podataka za sudjelovanje na natjecanju.

 

Stranica Državnog povjerenstva:

http://www.hztk.hr/61-natjecanje-mladih-tehnicara-20182019/


UČITELJI NAŠI I SVI DJELATNICI ŽELE VAM DOBRODOŠLICU U NAŠU ŠKOLU NA SAVICI